Written by 11:01 pm Featured

belgia VM Drakt 93789

manu drakt 21232

.

De retter nå oppmerksomheten mot Champions League, en konkurranse de ennå ikke har vunnet, og Borussia Dortmunds besøk til Etihad på tirsdag.

Raheem Sterling, Ilkay Gundogan, Phil Foden og Bernardo Silva startet på benken på King Power Stadium, men besøkende så aldri tilbake når Mendy benyttet seg av en svak utfordring fra Albrighton for å krølle sin side foran. russland vm barn Drakt

Etter å ha startet april med en kontrollert, disiplinert og imponerende seier mot et lag som hadde tatt 16 poeng av den antatte store sekseren denne sesongen, kunne de avslutte det med Carabao Cup, og en plass i både FA-cupfinalen og semifinalen. av Champions League.

liverpool drakt

Leicester trodde de hadde tatt ledelsen på halvtidsslaget gjennom Jamie Vardy, men feiringen hans ble kuttet av et offside-flagg.

Fernandinho fikk et mål avvist, Kevin de Bruyne frispark traff tverrliggeren og Riyad Mahrez ble nektet mot sin tidligere klubb av Kasper Schmeichels redning.

Andreomgangsmål av Benjamin Mendy og Gabriel Jesus forlot City og krevde 11 poeng fra syv kamper for å forsegle en tredje ligakrone på fire sesonger.

ValenciaU australia vm barn Drakt VernonBal

CarlLinar Maglia France Mondiali 2022 AngusLieb

PearleneQ barcelona tröja ColetteLa

(Visited 19 times, 1 visits today)

Close