Written by 12:20 pm Featured

manchester united fodboldtrøje børn 67447

tottenham trøje 66286

.

Han senere reportere bagefter ville han have foretaget 11 ændringer ved halvleg, hvis han kunne, med Dele Alli den mest bemærkelsesværdige, selvom han stoppede med at udpege midtbanespilleren, da dette var anden gang, Alli blev skiftet ud ved halvleg i tre starter. inter trøje

Og det ser ud til, at Mourinho ikke havde nogen klager over resultatet, idet han på Instagram havde sin side fortjent at tabe.

Kampen sluttede 1-0 med Lior Refaelov, der smadrede hjem, efter at Ben Davies blev besat af Dieumerci Mbokani i en farlig position.

Sidste sommer fik dog en tendens, og Mourinho mener, at de ansvarlige for klubben fortjener æren for de investeringer, de har foretaget.Tottenham gik ind i deres Europa League -opgør på Royal Antwerp i selvsikkert humør, hvor tryk på fodboldtrøjer nogle endda talte op om deres chancer for køb fodboldtrøjer online at vinde Premier League -titlen.

Tottenham nåede faktisk Champions League -finalen i sidste sæson, og Mourinho mener, at det hold, der er parret med den investerede investering, betyder, at hans nuværende afgrøde mere end er i stand til at udfordre til toppræmierne. tottenham udebanetrøje

EverettKe real madrid tröja Shirleenk

HaydenGat LannyTuck

(Visited 13 times, 1 visits today)

Close