Written by 1:40 pm Featured

real madrid trøje 85940

barcelona trøje 73462

.

Ramos, der underskrev en to-årig aftale i den franske hovedstad, kunne gøre sin længe ventede bue for PSG i deres næste ligakamp mod Nantes den 20. november. napoli trøje

Ramos” skadesrekord og en fortsat forsinkelse i en tilbagevenden til træning førte til rapporter fra Frankrig i denne uge om, at PSG overvejer at opsige centerforsvarerens kontrakt.

Faktisk var de 15 LaLiga-kampe, Ramos startede i sidste sæson, de færreste, han klarede for klubben, og et stort fald fra de 35 kampe, der startede i sæsonen før.

Ramos har endnu ikke spillet for PSG, siden han kom til på en gratis transfer fra Real Madrid, hvor han havde tilbragt de foregående 16 år.

Det hele ændrede sig med Ernesto Valverde. På trods af at han guidede holdet til doublen i 2017-18 og vandt LaLiga samt nåede Copa del Rey-finalen og semifinalerne i Champions League i 2018-19, blev han fyret i januar 2020. Han fraskrev venligt kompensation for sidste år af sin kontrakt, men ikke desto mindre modtog El Txingurri en udbetaling på 11 millioner euro som en del af pakken for at opsige sin kontrakt. Efter ham kom Quique Setién, der fik udleveret sin besked efter 2-8-nederlaget til Bayern München – selvom han har skrevet under på en kontrakt frem til 2022. Barça skylder ham stadig fire millioner euro i erstatning. Og oven i det er der nu de 13 millioner euro, som Ronald Koeman står til at modtage – fordelt på de 7,2 millioner, han skulle modtage som en del af sin løn plus yderligere 5,8 millioner svarende til frikøbsklausulen, som klubben udløste ham fra hans pligter i det hollandske fodboldforbund. På det tidspunkt betalte Koeman det af egen lomme, men logisk nok inkluderede den kontrakt, han underskrev med Barça, det i en fremtidig betaling. manchester united spillertrøje

RoryMcCat tottenham bortedrakt VanceolB

Lashawnda Mexico VM 2022 Landsholdstrøje AlphonseT

(Visited 20 times, 1 visits today)

Close